Onze Menukaart

  • Sandwich Carpaccio
    12,50
    met truffelcreme, pijnboompitten, krullen van eendenlever en oude Amelander kaas
  • Sandwich Zalm
    12,50
    huisgerookte zalm met kruidenroomkaas
  • Sandwich Pulled Pork
    12,50
    met koolslaw en BBQ-saus
  • Kroketten
    8,50
    twee kroketten met Amelander brood of frites
  • Garnalenkroketten
    10,50
    twee huisgemaakte garnalenkroketten met Amelander brood of frites
  • Uitsmijter
    8,95
    op Amelander brood, 3 eieren en keuze tussen ham of kaas of ham/kaas
  • Gehaktbal
    8,95
    op Amelander brood of friet, van Slagerij Smith
  • Broodplank, ailoli en tapenade
    5,50
  • Kalamata olijven met bruschetta
    7,50
  • Amelander jonge kaas
    5,00
    100 gr.
  • Amelander oude kaas
    5,00
    100 gr.
  • Spaanse droge worst
    5,00
  • Amelander meervalworst
    5,00
  • Notenmix
    5,00
  • De Bourgondier bitterbal
    0,85
    per stuk
  • Vegetarische 'bieterbal'
    1,50
    per stuk
  • Yakitori kipspiesjes
    9,50
    per 3 stuks
  • Mini-Bacaloa kroketjes
    5,00
    per 10 stuks
  • Crispy kip popcorn
    3,00
    per 12 stuks
  • Dadeltjes in spek
    5,00
    per 10 stuks
  • Kaaskroketjes
    5,00
    per 3 stuks
  • Bouillabaise
    12,50
    Rijk gevulde vissoep op basis van schelp- en schaaldieren
  • Mosterdsoep
    6,00
    van Amelander mosterd
  • Tomatensoep
    6,00
    van verse tomaten
  • Caesarsalade
    12,50
    boerenkip, oude Amelander kaas, ansjovis
  • Eendenlever
    15,00
    uienchutney, kersenazijn en brioche
  • Langostino
    15,00
    appel, selderij, venkel, emulsie van bisque
  • Drentse mozzarella
    12,50
    tomaat en pesto
  • Carpaccio
    12,50
    truffelcreme, pijnboompitten, krullen van eendenlever en oude Amelander kaas
  • Fettuccini
    20,-
    schaal- en schelpdieren, emulsie van bisque
  • Pasta Prima Vera
    20,-
    tagliatelle, spinazie, gorgonzola en pijnboompitten
  • Black Angus rump steak
    25,-
    seizoensgroente, zoete aardappel en Albuferasaus
  • Buikspek
    20,-
    teriyaki, noodles en shii-take
  • Supreme van kip
    20,-
    Thaise kokoscurry en zwarte rijst
  • Zeebaarsfilet
    25,-
    avocado, antiboise van tomaat, zomergroente en tagliatelle
  • Kabeljauw loin
    23,-
    groene groente, aardappel-mousseline en citroen-hollandaise saus
  • Maaltijdbouillabaise
    20,-
    rijk gevulde vissoep op basis van schaal- en schelpdieren
  • Gebakken Eendenlever
    5,-
  • Verse frieten
    3,50
    met huisgemaakte mayonaise
  • Roseval krieltjes
    3,50
  • Frisse salade
    3,50
  • Seizoensgroente
    3,50
  • Coupe Nobel
    9,50
    vanille ijs met een spuma van Nobeltje
  • Tropical
    9,50
    kokos, passievrucht cremeux, mangosorbet en ananas
  • Banofee
    9,50
    banaan met toffee, crumble en vanille-espuma en ijs
  • Chocolade
    9,50
    trio van chocolade en gezouten karamel
  • Kaas
    12,50
    luxe selectie van lokale en internationale kazen