Slijterij Nobel vind je direct naast ons hotel in Ballum in een verbouwde boerenhoeve. Hoewel veel mensen hier naar binnen stappen voor onze speciale Nobeltje likeur, hebben we ook een ruim aanbod van topwijnen uit diverse landen, whisky, port, jenever, cognac en champagne. Kijk gerust eens lekker rond.

Klaas Jan van der Meij of vinoloog Dirk Metz staan hier dagelijks voor je klaar. Zo weet Dirk je alles te vertellen over onze mooie wijnen en weet hij precies welke wijn je moet schenken bij dat ene speciale gerecht. Klaas is een echte vraagbaak. Niet alleen weet hij alles over Nobeltje, maar hij vertelt ook graag over de vele bijzondere plekken op Ameland. Alleen daarom is een bezoekje aan onze slijterij al de moeite waard!

Cadeautje of souvenir

In onze slijterij Nobel kun je ook goed terecht voor een leuk cadeautje voor thuis, een verjaardagscadeau of een souvenir. Als fijn aandenken aan ons eiland. Er zijn cadeaumandjes, Nobeltje in blik, heupflaconnetjes, borrelglaasjes, maar ook een keur aan huisgemaakte Amelander producten.

Openingstijden

Van april tot en met december is onze slijterij 7 dagen per week geopend. Ook tijdens de kerstvakantie, de jaarwisseling en de voorjaarsvakantie.

Zomertijd
Ma t/m Vr 10.00 – 18.00 uur
Za 10.00 – 17.00 uur
Zo 11.00 – 16.00 uur
Wintertijd
Ma t/m Za 10.00 – 17.00 uur
Zo 11.00 – 16.00 uur