Op zoek naar vacatures of stageplek bij hotel Nobel? Nobel is een uitdagend en dynamisch bedrijf om voor de werken. Al vier generaties lang steken we onze ziel en zaligheid in het hotel. Die geschiedenis proef je hier nog steeds, maar we zijn niet stil blijven staan. Hotel Nobel blijft zich ontwikkelen en we gaan mee met onze tijd.

Onze gasten hebben een hoog verwachtingspatroon en om aan dat topniveau te voldoen, vragen wij maximale inzet van ons personeel en de bereidheid om te leren. Ben jij gedreven en ambieer je een baan op niveau? Dan nodigen we je van harte uit voor een sollicitatiegesprek.

Is jouw interesse gewekt? Kijk dan vooral naar onze actuele vacatures. Tref je desondanks geen passende vacature aan? Twijfel dan niet om een open sollicitatie te sturen naar barend@hotelnobel.nl. We zijn immers altijd op zoek naar horecatalenten!

Wil je meer weten over ons hotel, restaurant, café en slijterij? Kijk dan vooral eens rond op onze website!  Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen op 0519 55 41 57.

VACATURES

Medewerker Housekeeping