Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen, de Nobel cadeaubon. Hoe werkt het? Via onderstaand formulier regel je heel gemakkelijk dat er een cadeaubon wordt bezorgd bij diegenen die je wilt verrassen. Natuurlijk verpakt in een mooie geschenkenvelop en samen met de brochure van ons hotel.

Voor elk bedrag

De Nobel cadeaubon is voor elk rond bedrag in te vullen. Zodra de bestelling bij ons binnen is, sturen wij je per mail onze factuur toe. Zodra de betaling binnen is en verwerkt, sturen we de Nobel cadeaubon toe. Let er wel op dat dit gehele traject zo’n twee weken in beslag kan nemen. Een vaste termijn kan helaas niet door ons worden gegarandeerd. Cadeaubonnen worden door ons aangetekend verstuurd. De verzendkosten hiervan (€ 6,95) zijn voor rekening van de koper. Tot slot: cadeaubonnen zijn bij ons te verzilveren in het hotel, restaurant en in de slijterij.

Kom gerust langs

Natuurlijk is het ook mogelijk om bij onze hotelreceptie in Ballum een cadeaubon af te halen. Kom gerust bij ons langs. Op alle werkdagen zijn we er van 9.00 tot 17.00 uur.

NB. Er zit geen houdbaarheidsdatum aan de cadeaubon. De geldwaarde kan dus niet verlopen. Het is overigens niet mogelijk om cadeaubonnen om te wisselen voor geld.

Bestel met onderstaand formulier heel gemakkelijk een Nobel cadeaubon!