WELKOM IN ONZE KERKSUITES

Ooit al eens in een kerkje geslapen? Op Ameland kan het! In het kerkje van Ballum, schuin tegenover ons hotel, hebben wij een unieke locatie met daarin twee prachtige kerksuites. Nadat het niet langer dienst deed als kerk, hebben wij het sfeervol verbouwd tot twee luxe, moderne design kerksuites voor zes personen.

Veel glas

Hoewel de kerk van binnen geheel is gerenoveerd en verbouwd, is de bestaande buitengevel overeind gebleven. Hierdoor heeft de kerk nog steeds z’n authentieke karakter. Van binnen is er veel met glas gewerkt, waardoor alle afzonderlijke ruimtes met elkaar in verbinding staan. En heel fijn: iedere ruimte krijgt hierdoor direct of indirect daglicht!

Identieke kerksuites

De kerk is over de gehele lengte gesplitst in twee gespiegelde appartementen. Door een scheidingswand zijn ze met elkaar verbonden. Deze wand kun je ook openmaken. Zo ontstaat er een 12-persoons appartement dat in z’n geheel verhuurbaar is. Beide kerksuites hebben aan de achterkant een verhoogde woonkamer, van waaruit je toegang hebt tot het terras.

Kenmerkend voor de suites

Beide kerksuites kenmerken zich door een bijzonder design en interieur. Elk appartement heeft een ruime woonkamer, drie gescheiden slaapvertrekken en een volledig ingerichte kitchenette. Deze is uitgerust met een vaatwasmachine, combi oven en een illy espressomachine met daarbij illy koffie en Dammann thee.

Sauna of bubbelbad

In de woonkamer en de slaapvertrekken vind je een Samsung Smart tv. Een gashaard houdt beide appartementen warm. Als extraatje heeft een van de suites een sauna en de andere een bubbelbad. Beide appartementen zijn rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan. Het gebruik van wifi is gratis.

Bekijk ook ons uitgebreide fotoreportage.

Aankomst is mogelijk op elke dag van de week. Alle kosten zijn inclusief bed- en linnengoed en schoonmaak. Mail ons vooral voor meer informatie.

Ga naar onze reserveringspagina voor de meest actuele prijzen