Hotel Nobel Ameland

Proeverijen - Passie, kennis & kwalitieit van wijnen

 Beleef Ameland eens van een andere kant. In de Slijterij kunt u terecht voor verschillende proeverijen, zoals wijnproeverijen of een proeverij van de befaamde likeur Nobeltje. Genieten en gezelligheid staan voorop, maar u leert meer dan u denkt!

 U heeft de keuze uit een proeverij van wijnen uit de gehele wereld of een themaproeverij, bijvoorbeeld Franse, Spaanse of Italiaanse wijnen. Daarnaast kunt u ook uw eigen wensen aangeven, bijvoorbeeld een proeverij met wijnen uit een bepaald wijngebied. Alles is mogelijk.

 Alle dranken worden toegelicht door de Amelander vinoloog Dirk Metz. Dirk heeft een passie voor wijnen. Bij elke wijn heeft hij een verhaal. En natuurlijk schenken wij tevens deze kwaliteitswijnen in het glas in ons restaurant. Vanzelfsprekend is bij iedere proeverij Amelander kaas aanwezig. Een perfecte begeleider van zowel witte als rode wijn.

 Elke dinsdag en donderdag wordt er om 17:00 uur 's middags een proeverij verzorgd door vinoloog Dirk Metz. De kosten van de proeverij bedragen €30,- p.p. inclusief wijn en spijs. Er wordt een minimaal aantal van 4 deelnemers gewenst. U kunt dit bij de receptie van het hotel of in onze slijterij reserveren.

 Zie ook www.proevenopameland.nl