Hotel Nobel Ameland

Cadeaubonnen

Een bijzonder geschenk met de Nobel Cadeaubon

Cadeaubonnen van Nobel zijn voor elk rond geldbedrag in te vullen. Wij zijn u met alle plezier van dienst uw cadeaubon(nen) te verzorgen. Cadeaubonnen worden toegezonden in een Nobel geschenkenveloppe samen met onze brochure.

Hoe snel heeft u uw Nobel cadeauvoucher in huis?

Zodra uw bestelling bij ons binnen is sturen wij u per email onze factuur toe. Zodra de betaling hiervan bij ons binnen is en verwerkt is ( 1 maal per week) zullen wij u deze toezenden. Wij informeren u met nadruk, dat de verwerking, toezending en ontvangst van de cadeaubonnen twee weken in beslag kan nemen. Een termijn voor toezending kan helaas door ons nooit gegarandeerd worden.

U kunt cadeaubonnen ook ter plaatse ophalen bij onze hotelreceptie, dit is mogelijk op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

N.B.: De geldwaarde van de bon verloopt niet. Het is niet mogelijk cadeaubonnen te restitueren in geld. Cadeaubonnen zijn inwisselbaar in ons hotel, restaurant en slijterij.

Uw cadeaubon wordt aangetekend verstuurd, de verzendkosten a €6,95 zullen bij u in rekening worden gebracht. 

Met onderstaand bestelformulier besteld u makkelijk en snel uw Nobel Cadeaubon(nen).

Uw gegevens

Cadeaubon

Gegevens ontvanger

Vul hieronder de gegevens in van de ontvanger van de cadeaubon. Indien de cadeaubon naar uw eigen adres verstuurd moet worden kunt u onderstaande velden leeg laten.